Rådet för kyl- och fryskedjan

Rådet för kyl- och fryskedjanRådet för kyl- och fryskedjan förvaltar och utvecklar Nationella branschriktlinjen Rätt temperatur under lagring och transport för kylda och frysta livsmedel. Rådets uppdrag är också att fungera som kunskaps- och kompetenscenter för kylda och frysta livsmedel inom områden som livsmedelssäkerhet, produktkvalitet, minskat matsvinn, obruten kyl- och fryskedja och utbildning.

Rådets medlemmar:

Peder Johansson, Axfood/Dagab, ordförande
Andor Döme, Bergendahls Food
Lena Holmberg, ICA Sverige
Oscar Sundback, Lidl Sverige
Hanna Kruse, Coop

Ylva Heivert, Svensk Dagligvaruhandel, samordnare

Deltagare:

Birgitta Niemi, Martin-Servera
Fredrik Danielsson, Bring
Peter Hedström, Menigo
Jim Nilsson, Kjellsons
Anders Lang, DB Schenker
Joakim Eriksson, DB Schenker
Martin Bylund, PostNord
Maria Larsson, HK Scan